2013. június 23., vasárnap

KÉK DUNA WELLNESS HOTEL 4NAP/2FŐ TELJES PANZ. NYÁR - Jelenlegi ára: 67 700 Ft


Kék Duna Wellness Hotel **** / Ráckeve
4 nap 2 fő részére teljes ellátással !
Az ajánlat tartalma:
 
4 nap 3 éjszaka pihenés hétköznap két vendég részére
Elhelyezés: kétágyas, légkondicionált szobában (minibár, TV, telefon, internet csatlakozás, éjjeli szekrény, fürdőszoba hajszárítóval)
Ellátás: teljes panzió (svédasztalos reggeli, ebéd és szintén svédasztalos vacsora)
WELLNESS használat: külső-belső élményfürdő és medence, pezsgőfürdő, finn szaunák, infraszauna, gőzkamra, sókamra és merülő medence, kneipp-kúra
Kardiógépekkel felszerelt kondícionáló terem igénybevétele
Sporteszköz kölcsönzés (kerékpár, tandem, vizibicikli, csónak, kenu)
A szülőkkel egy szobában elhelyezett 4 éven aluli gyermek ingyenes.
Kisgyerekeknek pótágyat, babakádat, wc-szűkítőt, cumisüveg melegítőt, pelenkázó betétet, babafigyelőt biztosítanak.
Minden vendég számára fürdőköntöst biztosítanak érkezéskor
 
 
 
Köszönti Önt a Kék Duna Wellness Hotel ****
A Kék Duna Wellness Hotelről a vendégeink mindig is azt tartották, hogy népszerűsége titka a családias, szeretetteljes légkörében van.
A Kék Duna Wellness Hotel Ráckevén, Budapesttől 47 kilométerre található. A várost átszelő Kis-Duna nyugalmas, harmonikus környezete ideális hely, ahonnan kipihenve térhetünk haza.
A Kék Duna Wellness Hotel feledhetetlen kikapcsolódást nyújt megújult, ókori római stílusú wellness részlegével. A szálloda konferenciák megrendezésére is ideális helyszínt biztosít. Minden szoba bioszoba, ahol a hűtést és a fűtést a falban áramló víz szolgáltatja, ezáltal minimalizálódik a por. Bioágy, biomatrac, és a természetes anyagokból készült bútorok teszik teljessé az egészséges életmódra való törekvést.
 
 
 
Szobák
 
 
Szállodánk 45 szobájának nagy része a Dunára néz. Csupán 4 apartman ablaka néz a belső kertre. A szobákban felhasznált nemes anyagok különleges hangulatot teremtenek. Igényes kialakítású fürdőszoba, toalett, minibár, telefon, számítógép csatlakozási lehetőség, valamint televízió tartozik a szobákhoz. A szobák nagy része a Dunára néz és légkondicionáltak.
Az apartmanok 2-2 szobából állnak, ezért kiválóan alkalmas családok (akár 3 – 5 fő) elhelyezésére.
Két szobát alakítottunk ki allergiában szenvedő vendégeink részére.
A szobák egy részében széf található, de a recepción is igénybe veheti az értékek megőrzését központi széfünkben.
A legfelső emeleten kialakított szobák bioszobák. Második emeltünk különlegessége a falfűtés és falhűtés. A szobákat a természetesség, egészségmegőrzés jegyében alakítottuk ki, így az ágyban Demco bio matracok és gyapjútakaró áll vendégeink rendelkezésére. A fürdőszobák egy részében pezsgőfürdős sarokkádat, vagy a zuhanytemplom jótékony hatásait élvezhetik vendégeink.
Az emeleten található nászutas lakosztályunk különlegessége a baldachinos ágy mellett, a hálószobával egybe nyitott fürdőszoba! Az itt található jakuzzi még feledhetetlenebbé teszi az itt eltöltött időt.
Minden vendégünk számára fürdőköntöst biztosítunk érkezéskor.
 
Étterem
Légkondicionált éttermünk, a Kék Duna Étterem 110 fő befogadására alkalmas. Zárt, légkondicionált panoráma teraszunk pedig további 50 fő kiszolgálását teszi lehetővé. Étlapunk standard kínálata mellett idény ajánlatokkal is várjuk vendégeinket.
Éttermünk Védnöki Táblás, szakácsaink pedig díjnyertesek, a grillsütés elismert szakemberei.
 
 
Levendula Sör- és Grill Teraszunk 50 fő kiszolgálására ad lehetőséget levendula bokrok ölelésében, nyugodt, csendes környezetben, kilátással a Dunára.
Wellness Teraszunkon 40 vendégünk tudja élvezni a medence part különleges hangulata mellett grill ételeinket, koktéljainkat.
 
Wellness
Örömmel hívjuk fel az Ön figyelmét is arra, hogy hotelünkben az országban egyedülállóan már reggel 6-tól este 23 óráig élvezheti a wellness szolgáltatásokat!
 
Felépítettük az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát! Nálunk, római stílusú falaink között, a wellnessben nem szaunát, gőzfürdőt, merülőmedencét vagy úszó- és élménymedencéket talál, hanem tepidáriumot, caldariumot, frigidáriumot, laconicumot.
 
 
 
A hotelt átszövő római isteni legendáriumból pedig Vénusz, a szerelem és szépség istennője életének elemei kísérik Önt pihenése során: megtudhatja, mit üzen Önnek minden nap Fortuna bölcsességkártyája, megkaphatja Vénusz isteni gyógynövényeit – egy kis szappan illatába rejtve afrodiziákumként, és kipróbálhatja római masszázsainkat különleges olajainkkal, gyógynövényeinkkel, melyek mind-mind más-más szempontból szolgálják az Ön egészségét és elégedettségét!
 
 
Szauna, gőzfürdő, merülő medence, uszoda, 2 féle jakuzzi és élményfürdő-elemek, kültéri medence, vizibár, gyerekmedence tengerpartszerűen mélyülő, masszázsok és még sok-sok minden...
Üvegfalú uszodánkból kinézve, a csillagos ég alatt pihenhet a jakuzzikban, vagy úszhat a medencében, és még a vacsorát is „ ledolgozhatja” a konditeremben, vagy a szaunában.
 
Olyan pihenést kínálunk Önnek, ahol elfeledtetjük Önnel a gondokat, energiával töltjük fel, különleges élményekkel gazdagítjuk mindennapjait!
 
A tepidarium (meleg fürdő, meleg helyiség, a latin tepidus = langyos szóból ered) egy langyos, vérkeringést kímélő helyiség és a hideg és a forró fürdő közötti regenerálódást szolgálja. (A helyiség hőmérséklete 37-39 C°). A helyiségben való tartózkodás rendszerint feszültségcsökkentő hatású és az itt tartózkodás ideje nem volt behatárolva.
A caldariumot (forró fürdő, a latin calidus = forró szóból ered) néha gőzbarlangnak vagy aroma-gőzfürdőnek is hívták. A caldariumra jellemző a magas páratartalom (akár 100 %-os is lehet) és egy 42-50 fok C-os sugárzó hő, ahol jól megizzadhattunk. Ugyanúgy, mint a tepidariumban, a meleg egyenletesen verődik vissza a kerámia- vagy terrakotta csempés falakról, padokról és mennyezetről. Az ideális tartózkodási idő ebben a helyiségben 30-40 perc volt. (A mai fűtési rendszerek korszerűbbek, jobban felmelegítik a helyiséget, ezért rövidebb idő javasolt. )
 
 
A laconium (elnevezését feltehetőleg a lakon néptörzsről kapta) intenzív helyiségnek számít. Egy állandó kb. 55-65 fok C-os hőmérsékleten a test legkésőbb 15 perc múlva erősen izzadni kezdett. Legfeljebb egy órát lehetett a helyiségben tartózkodni. Ez a helyiség a mai szauna őse. Ma a hőterhelés szintén magasabb, ezért rövidebb tartózkodás javasolt.
A frigidarium (hideg fürdő, a latin frigidus = hideg szóból ered) egy hideg helyiség, vagy hideg fürdő. Az itt tartózkodás revitalizációra szolgál a sugárzó hőt kibocsátó helyiségben (gőzbarlangban, vagy szaunában) való hosszabb tartózkodást követően. Orvosi szempontból a meleg illetve forró helyiségekből a hideg klímába történő átmenetnek egészségileg fontos szerepe van.
Kedvelt úticélok a közelben
Aktív kikapcsolódást nyújtó programjainkkal további élményeket szerezhet, hogy legyen mire visszaemlékezni később is.
 
Nem csak pihenéssel, wellness kényeztetéssel várjuk vendégeinket! Szállodánkban a vízi sportok szerelmesei is megtalálják a megfelelő időtöltést! Lovaglás, borkóstolás, városnézés, kerékpározás a Duna partján festői környezetben, Senki szigetének felfedezése csónakkal, természetjáró túrák gyönyörű környezetben
 
Informácó
 
Kék Duna Wellness Hotel****
Ráckeve, 2300
 
 
Az utalvány 2013. 12. 20-ig érvényes (az államilag elismert ünnepi időszakok kivételével).
A szabad helyek utáni érdeklődés, és a gyermekekkel járó esetleges plusz költségek a szállodával történő egyeztetést igényelnek.
Az utalvány szabadon átruházható, ezért ajándéknak is kiváló !
 
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 67 700 Ft

Az aukció vége: 2013-07-12 15:07
. KÉK DUNA WELLNESS HOTEL 4NAP/2FŐ TELJES PANZ. NYÁR - Jelenlegi ára: 67 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése