2013. július 2., kedd

Megmaradt árukészlet - óriás csomag SOS! - Jelenlegi ára: 150 000 Ft

Egy óriási csomagot kínálok nagyon sokféle termékkel.
Nem biztos, hogy a kategória választásom teljesen jó, de annyira vegyesen vannak a felnőtt (női, férfi), a gyermek, a babadolgok, hogy talán így ráakad, aki nézelődik.
Próbálom részletesen leírni, hogy miket tartalmaz a csomag, de ha bármi kérdés felmerülne kérlek vásárlás előtt kérdezz, és nagyon szívesen segítek!
- 2 db hordozó
  Az egyik egyszerű fajta, sötétkék huzattal, a másik Graco, ez modernebb.
- 1 db autósülés
   Egyszerű fajta, ha jól tudom, akkor 36 kg-ig használható, öve van belül, jó-közepes állapotú, de nem szakadt.
- 1 db utazóágy
   Régebbi fajta, nem a "felhúzós", hanem ahogy meg akarjuk állítani el kell fordítani a 4 beakasztóját. Az aljába egy fehér "lap" helyezhető, erre valamikor szivacsot kellett tenni baba alá, de ha valaki esetleg árusítani szeretne belőle, akkor nem kell bele semmi, így használható. 2 oldal találkozásánál kb. 5-10 cm-en az anyag megszakadt, javításra szorul. Táskája nincs meg, stabil.
- 1 db etetőszék
  Egyszerű típus, nem dönthető, nem emelhető, tálcája hátrahajtható, így kis helyen lehet tárolni, pohártartós.
- 1 db WC szűkítő-fellépős
- kb. 150 pár cipő - női, férfi, gyerek, baba
  Ebben is van nagyon jó állapotú, akár vízhatlan gyerekcipő, de van nagyon egyszerű darab is, vagy akár lehet közte hibás, esetleg olyan, amibe fűző kell, vagy talpbetét.
- Játékok
  Vegyesen, vannak amelyek hiányosak (tartozék, elem, stb. ), vannak jó állapotúak is közte.
- Ruhák kb. 150 kg
  Női, férfi, gyerek, babaruha, kevés lakástextil.
  Méretileg teljesen vegyesen, nyári - átmeneti - téli vegyesen, pár kismamaruhát is tartalmaz, fehérneműk is vannak benne. Állapotukat tekintve is teljesen vegyes. Vannak kifejezetten jó állapotúak, illetve vannak olyanok is közte, amelyek otthonra valók inkább, mivel látszik rajtuk a mosás, vagy a varrásnál a szála van megpattanva, esetleg folt van rajta. Mosva, vasalva boholytalanítva nincsenek. Zsákolva vannak, így van amelyik rendbetételt igényel.
Gyerek, baba: 2 db kenguru, zokni, harisnya, nadrág, póló, pulóver, overál, sapka, kesztyű, ruha, szoknya, kabát/dzseki, stb.
Felnőtt: nadrág, póló, pulóver, blézer, blúz, tunika, köntös, kabát, stb.
Lakástextil: pl. törülköző
Nem minden darabot sikerült még lefotózni, de ahogy időm engedi készítek még fotót, hogy jól látható legyen, hogy mit kínálok megvételre.
Pár kép nem a legjobb minőségű, mivel elég sötét helyen készült, most feltöltöttem, de a napokban kicserélem jobb minőségűre.
A ruhákról pár képet már sikerült csinálni, de folyamatosan teszek fel még róluk képet, ahogy az időm engedi. Képeket a következő linken tudod megnézni:
Képek a ruhákról
A postaköltség a mennyiséget nézve kb. 20. 000. - Ft lesz, természetesen vásárlás után becsomagolom és a pontos összeget fogom elkérni a feladásra.
Ha Debrecenben vagy a környéken címre kellene szállítani kérlek licitálás előtt egyeztessünk, hogy tudjuk-e vállalni és ha igen milyen formában és mennyiért.
Kedves Vásárlóm!
Megkérlek, hogy a vásárlás után a legrövidebb időn belül vegyük fel egymással a kapcsolatot, mivel az adás-vételt szeretném a legrövidebb időn belül lebonyolítani. Ha személyes átvételről lesz szó, akkor én alkalmazkodom Hozzád, ha postán kéred, a legrövidebb időn belül feladom a csomagokat.



Jelenlegi ára: 150 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-20 13:59
. Megmaradt árukészlet - óriás csomag SOS! - Jelenlegi ára: 150 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése