2013. május 22., szerda

Yves Rocher-Moment de Bonheur parfüm 50 ml-olcsón - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Yves Rocher-"A boldogság pillanat"--Moment de Bonheur
50 ml edp eredeti-fóliás
Yves Rocher az elsők között volt, akik elsősorban növényi alapanyagokra helyezték a hangsúlyt a testápoló és kozmetikai készítmények között. Áraik barátságosabbak, mint más natúr kozmetikumokat kínáló cégek, így nem meglepő, hogy szélesebb körben is használják termékeiket. Ezidáig 131(! ) Yves R. parfüm jelent meg 1976 óta, melyek sajnos általában limitált termékek, így nem érdemes hezitálni, ha egy-egy megtetszik, mert nem valószínű, hogy később is lesz még.
Legújabb parfümjük, a Moment de Bonheur a Centifolia rózsa (májusi rózsa) előtt tiszteleg, mely gyakorlatilag uralja az egész parfümkompozíciót. Az illata kísértetiesen hasonlít a nagy sikerű Chloe Eau Parfumre, csak talán kevésbé kifinomult és mély illat. A Moment de Bonheur egy gyengédebb zöld jeggyel indít, mely a klasszikus és elegáns fonalat vezeti fel. Szinte rögtön berobban a púderes rózsa, mely a pacsulinak köszönhetően élénkebb és kevésbé mélyül el, mint a megszokott “ rózsás” parfümök. Bohó, szikrázó és roppant nőies. Az alapjegyben a pacsuli mellett a cédrus is megtalálható biztos hátországként.
Tökéletes választás azoknak, akik a “ tiszta” parfümöket keresik, letisztult, nőies vonalakban gazdag ruhákat, kiegészítőket hordanak, és nem a harsány illatokat részesítik előnyben. Biztos befutónak érzem azok között a parfümök között, amit bárki szívesen viselne.
(ezt a kritikusok írták róla)
Sok Yves Rocher parfümöm és egyéb Yves Rocher termékem is van.
ajánlottan 370 ft a postája.
Ha kérdésed van írj!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám: -)
Sok 1 Ft-os aukcióm van, nézz szét hátha tetszik valami!
Nem tudok azonnal postázni, mert elköltöztem M. országról, de kb 2 hetente át járok Szombathelyre vagy Kőszegre, KÉRLEK ennek tudatában licitálj, vagy vásárolj, és előtte inkább egyeztessünk. Köszönöm a megértésedet: -)



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-11 10:42
. Yves Rocher-Moment de Bonheur parfüm 50 ml-olcsón - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése