2013. július 4., csütörtök

Tupperware Maxi Mix szett - Jelenlegi ára: 5 350 Ft

Tupperware Maxi Mix szett
Mérni, keverni, mixelni – mindez gyorsan és egyszerűen TUPPERWAREÒ  Maxi-mixben.  Függetlenül mérőpohártól, habverőtől és keverőgéptől bármely italt, szószt vagy ételt félliternyi mennyiségig egy kézmozdulattal összekeverhetünk.  
Az átlátszó edény 50-700 ml-ig terjedő mérőskálával rendelkezik.  
A magasan boltívelt TUPPERWARE csavaros zárófedő lehetővé teszi a meleg és a szénsavas folyadékokkal való összedolgozást.  
A fedő és a tényleges keverőedény között egy keverőlapát helyezkedik el, amely a Maxi-mix rázása közben az alapanyagok egyenletes eloszlását szolgálja.  A Maxi-mixben gyerekjáték az italok és ételek összekeverése. Akár háztartásokban vagy bárban, akár kempingben vagy hajón, mindenféle kevert italokat készíthetünk benne.  Mixelés esetén mindig a folyadékot kell először a Maxi-mixbe önteni ( tej, olaj, víz),  ezután azokat a hozzávalókat, amelyek elmerülnek a folyadékban ((cukor, tej) végül, amelyek a felszínen maradnak (liszt, kakaó,  tejszínpor, pudingok). Jól hasznosítható mérőedényként is.
Ezenkívül minden főzés nélkül készíthető pudingot tejjel összerázva azonnal finom csemegét kapunk. Használhatjuk különféle szószok, porok vízzel, tejjel való összekeverésénél is.  
Nem lesz csomós a habarás, ha kevés vízzel keverjük a lisztet. Így szűrés nélkül önthetjük a levesbe,  főzelékbe, mártásokba.  
Tejjel, lágy, érett gyümölccsel turmixot készíthetünk. ( banán, eper, málna, barack, stb.. ) Csecsemők tápszerét is könnyűszerrel összerázhatjuk benne.
Amikor pedig darabos ételt kezdünk adni, kitűnő átmenet a turmix után, ha az edényben lazítjuk, daraboljuk a baba levesét, főzelékét.
Űrtartalma:
0, 75 liter
Sok-sok receptet küldök hozzá!!!
Ára:
5350 Ft
Átvehető:
június 27-től
Szállítás:
Bp. XVII. kerületben, Köki és az Örsön.
Postázom is!
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 5 350 Ft

Az aukció vége: 2013-07-22 08:44
. Tupperware Maxi Mix szett - Jelenlegi ára: 5 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése